torstai 11. huhtikuuta 2013

Maaliskuun paketti

Tukka tuosahti snyltäni tänään. Voi, että kun oli makee. Nyt pistit todella pahan. Kämmekkäät oikein pitrsikuviolla. Pitsikuvio  ei oikein luonaa multa aina ja nyt on pakko tääkin taas kokeilla.
Kipsion viikko sitten postettu, joten pikkuhijaa tässä edetään.  Voimaa koiteaan saada ja liike rataa kuntoon eli jäykkyyttä pois. .
Ekat virkkaukset tuli sitten kuietnkin tänään kokeiltua. onnistu :)
Mutta pakettiin taas takas. Sukkalanka oli ihan mun näköiseni. eli teen varmaankin ensisijaisesti siitä sukat iselleni, mutta kun minulla on niin pieni jalka siitä saattaa tulla toisetkin.
Unohdinpa ekaksi kuvaaan ottaa mukaan tuon saamani kortin myös eli kuvasin sen sitten erikseen.

Sny sä olet huippu tyyppi ja osaat laittaa juuri sellaisia paketteja kuin olisit ollut mun vieressä. Tota bambua ja tiskirätin tekoa pitää myös kokeilla sitten joskus.5 kommenttia:

 1. Hyvä että paketti piristi päivääsi :)
  Langat kuiskivat kaupassa sinun nimeä joten niin ne päätyivät pakettiin. Ei pitsin tekeminen ole kovin vaikeaa ja malli näytti sinulle sopivalta :)
  Mukava kun ole jo kipsin saanut pois ja kyllä se käsi pikkuhiljaa alkaa toimia.
  Mukavaa viikonloppua :)
  Sny:si

  VastaaPoista
 2. Kauniin punainen paketti, mutta kuitenkin huhtikuun :D

  VastaaPoista
 3. OIkein ihanan väristä lankaa olet saanut ja kivat ohjeet niihin.
  Varovasti ala harjoiteleen kätäsi ettei heti rasitu liikaa ja kipeydy.

  VastaaPoista
 4. Herkkä kortti ja todella kaunista lankaa! Pitsi on aina paikallaan, tee rohkeasti! Kokeile vesijumpaa, vaikka ämpärissä tai pesuvadissa.

  VastaaPoista

tässä Jonsukka kokeilujani sekä jusseja

osaltapuuttuu vuielä pari, mutta tulossa on ja tein kavertilleni myös jussi sukkia  ja yhdetpunaiset jäänyt kuvaamati mutta haitari näissä o...