perjantai 27. kesäkuuta 2014

viimeinen sny paketti

Tuli jo juhannus viikolla, mutta suru uutinen on sotkenut rytmini. Joten tässä tulee vasta tämä päivitys tästä paketista ja siitä saan kiittää Piaa joka on blogiton.
Olit osannut valita tämän kertaisen paketin niin, ettei miun tarvinnut nyt lähtee ostaan uutta ratkojaa koska vanha jäi kauas kauas yhdelle kaverille ja sitten samoin olen hukannut todella monta mittanauhaa joten tääkin tuli todella kuin enemmän tarpeeseen.
Jahka saan monet työt valmiiksi niin  pitää tehdä tuosta langasta jotain ihanaa.

kattokaas mitä ihanaa tuossa peltirasiassa oli kun sen aukaisi


Sitten aikasemmin sain  kaksi kerää alpakkaa, joista toisen sain juuri äsken käytettyä Forssan sairaalan syöpäosastolle sytomyssyksi. Eli kiitos tästä langasta. Joku tämän myssyn saaja kiittää vielä sinua ihanasta langasta. Tämä siis tippui juuri puikoilta ja en ehtinyt edes sitä päättelemään ennen kuvausta.3 kommenttia:

  1. Kaunis myssy, mikä pitsineule tms? Kaunis paketti SNY:ltäsi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. apua en musita mistä olen tuon kuviopn ottanut. en siis musita kun aina sieltä täältä tulee otettua talteen ohjeita ja malleja niin ei musita koskaan laittaa niitä musitiin. :(

      Poista

tässä Jonsukka kokeilujani sekä jusseja

osaltapuuttuu vuielä pari, mutta tulossa on ja tein kavertilleni myös jussi sukkia  ja yhdetpunaiset jäänyt kuvaamati mutta haitari näissä o...