tiistai 9. heinäkuuta 2013

Lopultakin raportti kesäkassi vaihdosta ja valmistunut KYJY numero 8

Tälläisen kassin minä laitoin matkaan, mutta enpäs muista kenelle. Sen vaan muistan ettei hänellä ollut blogia laisinkaan.


Omani kesäkassini sain Katilta joka samalla oli tänä kebväänä minun snynikin. Kiitos oikein ihnasta kassista. Rakastan yli kaiken Purio batikkia. ja tää on niin mahtva väri. Kassi tulee kyllä suureen kulutukseen.Ja kassin mukana tulelet Mandarit petit sopivat juuri seuraavaan projektiini oikein hyvin. teen kyseistä langasta juuri hametta ja tarkoitus olisi tehdä settiin vielä villatakkikin raidoilla ja nää virit sopivat passelisti mun hameen turkoosin kanssa jonka ajattelin ottaa viwelä päävriksi tuohon villatakkiinkin. Olet oikein ajatusten likija. Punaisen langan väri nyt ei ihan le oikea tässä kuvassa.

Sain ensimmäisen KYJYN tunikan valmiiksi joka on numero 8 ja se on minusta onnistunut ja anteeksi heti alkuunsa huono kuva.
Lankana on Meriino villa jota oli todella ihan kutoa. Langan nimeä nyt vaan en muista. Mutta muistaakseni sellainen väri mitä ei enään saa ( ainakaan tästä merkistä)

Etupuoli

Takapuoli
kuvio osuus

2 kommenttia:

 1. Hienon kassin olet tehnyt ja ihan yhtä hienon saanut. :) Eikä puserossakaan mitään vikaa ole. ;)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana kassin olet tehnyt :)
  Langat otin kassin värien mukaan, hyvä kun käyvät :)
  Puserokin on suloinen.
  aurinkoista loppu kesää!

  VastaaPoista

tässä Jonsukka kokeilujani sekä jusseja

osaltapuuttuu vuielä pari, mutta tulossa on ja tein kavertilleni myös jussi sukkia  ja yhdetpunaiset jäänyt kuvaamati mutta haitari näissä o...