torstai 16. toukokuuta 2013

Jännitystä vielä snyltä

Tulipa paketti eilen, mutta ei vielä paljastusta kuka  hän mahtaa olla. Saan odttaa vielä kuun loppu puolelle ;)

Paketti oli mahtava.. Kiitos myös Afrikkalaisen kukan ohjeesta, mutta se oli minusta entuudestaan tuttu. Langoista taitaa tulla ainakin yksi pipo. Tee odottaa parempia päiviä koska raaskin sitä maistella. Paketti oli niin mun näköiseni. Sny olet ollut Mikkielissä on tikkunekut oli Kenkäverosta, vai olenko väärässä?  Olen itse siellä kerran käynyt, vaikka "sukulaisia" siellä asuukkin, Siis Mikkelissä.
kuvaus hetkellä aakkospussia on jo hieman veroitettu ja muuten voin sanoa, että hhyviä olivat.

Tämän Afrikkalais kukan tein viime syknyä kokeiluna kansalaisopiston virkkaus kurssilla, joten oli tuttu juttu mulle entuudestaan.


3 kommenttia:

  1. Hyvä että paketti tuli perille ja on sinun näköinen :) En ole käynyt Mikkelissa, ihan tältä omalta paikkakunnalta nekut ostin :)
    Aurinkoista & lämminta loppu viikkoa
    T: Sny:si 8

    VastaaPoista
  2. Upea paketti! Kenkävero on ihana paikka vierailla ja syödä. Ostoksiakin voi tehdä, myös näitä nekkuja. Onneksi näitä perinneherkkuja voi ostaa muualtakin, mm. Savonlinnassa olen Taito-shopissa nähnyt...

    VastaaPoista

tässä Jonsukka kokeilujani sekä jusseja

osaltapuuttuu vuielä pari, mutta tulossa on ja tein kavertilleni myös jussi sukkia  ja yhdetpunaiset jäänyt kuvaamati mutta haitari näissä o...